Hogyan működik

Ajándékozzon egy felejthetetlen emléket a Buzz In The Box segítségével! Földön, vizen, levegőben - legyen szó bármilyen típusú élményszolgáltatásról, Nálunk megtalálja a leginkább megfelelőt, akár karácsonyi, születésnapi, vagy egyéb neves napra szóló ajándékot keres. Az élményajándék megvásárlása és a szolgáltatás lefoglalása roppant egyszerű:

  1. Válassza ki a megfelelő élményajándékot webshopunkban
  2. E-mailen keresztül elküldjük Önnek az egyedi kóddal ellátott Buzz In The Box kupont és a szolgáltatás számláját, amit banki átutalással tud kiegyenlíteni. A kód ezután kerül aktivált, felhasználható állapotba
  3. Az aktivált Buzz In The Box kuponkód megadásával a megajándékozott az internetes oldalunkon szereplő információk alapján közvetlenül tudja lefoglalni az élményt szolgáltató partnerünknél, így a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A megajándékozott számára Ön akár e-mailon keresztül is elküldheti a megvásárolt Buzz In The Box kupont, a foglalási infomációkhoz csak az aktivált kód megadása szükséges.

Nos, ennyire egyszerű!