48,900 Ft
41,565 Ft
Versenyautó vezetés gyerekeknek!

Minden gyerek álma egyszer beleülni egy igazi versenyautóba és száguldani a nagyokhoz hasonlóan. Nos, a Buzz in the Box Élményajándék keretében mindez valóra válhat!
A 170 lóerős, 2000 cm3-es "Villám Verdává" alakított Hyundai Coupe versenyautóval, teljesen biztonságos körülmények között, már 3 éves kortól lehetséges a vezetés. Az élmény teljességéről többszörös bajnok instruktor gondoskodik, a felszabadult, örömteli nevetés így garantált az élmény végén.
Legyél Te is profi versenyautó pilóta, tedd meg az első lépést!

Szolgáltatás időtartama
10 kör vezetés a Kakucs-Ringen
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
Az élményszolgáltatások lefoglalása direkt módon lehetséges, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A meglepetés kuponkódja oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon érvényessége 2015. május 30.
Javasolt öltözet
Kényelmes sportruházat
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Kakucs Ring, 40 km Budapesttől
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_42