37,000 Ft
Tigris Replika kaland

Akik kicsit is érdeklődnek a katonai élmények, kalandok iránt, nos azok számára a Tigris replika meglepetés mindennél többet jelent: profi tankvezető mellett kipróbálni a száguldást egy igazi II. világháborús legendás páncélosban. Az egész Európában egyedülálló élményszolgáltatás során többed magunkkal, akár öten is beülhetünk a Tigrisbe és élvezhetjük az épített tankpályán ennek a monstrumnak minden mozdulatát. A "taxizás" teljesen biztonságos, így a meglepetés élményszolgáltatást akár gyerekek is igénybe vehetik.

Szolgáltatás időtartama
15 perc
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
Az élményszolgáltatások lefoglalása direkt módon lehetséges, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A meglepetés kuponkódja oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
Kényelmes, outdoor öltözet javasolt
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
5 személy
buzzinthebox_product_79