52,500 Ft
Terepjáró kalandtúra wellness pihenéssel - 4 fő részére

Kipróbálni az off-road vezetést és az aktív kikapcsolódás után felfrissülni egy wellness hotelben! Ezt kínálja Önnek szolgáltatásunk, mely során a világ talán legjobb terepjárója, egy G Mercedes-szel történő off-road vezetés után egy wellness hotelben pihenheti ki a fáradalmakat: kb egy óra terepjáró vezetés, majd 4 óra wellness. A helyszín a Budapest mellett fekvő Göd, az élményre pedig még hárman elkísérhetik a megajándékozottat. A navigáció és a vezetés a vendégek feladata, de profi instruktorok segítik a minél nagyobb élményt. Sár, eső? Hát ez a lényeg, egy G Mercedes ekkor érzi magát elemében !

Szolgáltatás időtartama
55 perc terepjáró vezetés + 4 óra a wellness részlegben
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
Kényelmes, réteges, nem túl kényes ruha, outdooor öltözet
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Göd
Hány személyre szól
4 személy
buzzinthebox_product_28