37,000 Ft
T-59 élmény

Beülni egy T 59-es tankba már önmagában is egyedi élményt jelent, ez a hidegháborús harckocsi több mint 20 éven keresztül volt rendszeresített elsőszámú páncélos csapásmérő eszköze a Szovjetuniónak és szövetségeseinek. A meglepetés élményt kipróbálók számára soha el nem feledhető élmény, amint a profi harckocsi vezető mellett nekivágnak a külön tankok számára épült kiképző pályának.
A kaland 5 fő részére szól, és gyerekek is kipróbálhatják az egyedülálló meglepetés élményt, kiváló ajándék!

Szolgáltatás időtartama
15 perc
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott szolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. Az ajándék élményszolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
5 személy
buzzinthebox_product_97