29,990 Ft
Repülőgép vezetés Budapesten élményajándék

Repülőgépet vezetni legtöbbünk örök álma. Most, a Buzz in the Box Élményszolgáltatások révén lehetősége nyílik erre. Tökéletes meglepetés ajándék, hiszen ilyen egyedi kaland lehet, hogy csak egyszer történik az életben.
A megajándékozott az élményt télen és nyáron is fel tudja használni, természetesen a repülés függ az időjárási viszonyoktól.
Az időpont egyeztetés után - a Tököli reptéren történik a szolgáltatás - az élményajándék szolgáltatás földi felkészítéssel indul, ennek során a pilóta elmagyarázza a szükséges tudnivalókat, megtanítja a repülőgép kezelését, illetve a repüléshez szükséges információkat. Az élményszolgáltatás következő része a repülés, melynek során a felszállás után a pilóta átadja a botkormányt és ténylegesen megtapasztalhatjuk a repülés élményét, a kanyarodást, süllyedést, vagy éppen az emelkedést a géppel.
A meglepetés élményszolgáltatás egy "After Party"-val zárul, mely során a megajándékozott átveheti a repülésért járó oklevelet.

Szolgáltatás időtartama
1 óra
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
Az élményszolgáltatások lefoglalása direkt módon lehetséges, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A meglepetés kuponkódja oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_88