41,900 Ft
Quad vezetési élmények

Aki már kipróbálta, nos azok számára nem kell magyarázni a quadozás élményét. Biztonságos körülmények között, gyönyörű tájakon barangolva tudjuk kihasználni ezt a tökéletes meglepetés élményajándékot. Szolgáltató partnerünk hivatalos quad túra vezető, a quad vezetés a Gödöllői Dombság területén zajlik az Önök igényei szerint: a meglepetés élményajándék quad túra programját Önök tudják összeállítani a szolgáltató partnerrel. A vezetésen szülői engedéllyel gyerekek is részt vehetnek. A meglepetés élményajándék quad vezetés igénybe vételéhez B kategóriás jogosítvány szükséges.

Szolgáltatás időtartama
A quad vezetés 1 quaddal egy vagy két fő részére 120 perc, vagy 2 quaddal 2, illetve 4 fő vezethet 100 percet
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
Az élményszolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A meglepetés kuponkódja oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A vezetési élmény miatt még melegebb időben is ajánlott a hosszú nadrág és felső, illetve hideg időben réteges öltözködés és kesztyű is szükséges lehet, váltóruhával. Bukósisakot a vezetéshez a szolgáltató ad.
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Gödöllői dombság
Hány személyre szól
4 személy
buzzinthebox_product_92