71,000 Ft
Land Rover kaland

A Land Rover off-road vezetések legendásak, nem nagyon kell hírverés a számukra. Ebben a meglepetés élményajándék szolgáltatásban a megajándékozott Land Rover Defenderekkel vághat neki a 100 kilométeres túrának Bács Kiskun megyében. A túra során itinert, térképet, illetve GPS-t is használnak a meglepetés élményajándék szolgáltatás igénybe vevői. A kalandos táj adott, hiszen a túra útvonala teljesen lakatlan, homokos területet is bőven érint.
A szolgáltatást gyerekek is igénybe vehetik, a program 4 felnőtt és 2 gyerek részére szól.

Szolgáltatás időtartama
Délelőttől késő délutánig
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
Az élményszolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A meglepetés kuponkódja oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Kecel
Hány személyre szól
4 személy
buzzinthebox_product_90