55,800 Ft
Lamborghini Murcielago LP 640 LE Standard kör

Vannak dolgok melyek önmagukért beszélnek. Ezek közé tartozik a Lamborghini Murcielago is: egy autó, amely többet mond ezer szónál. Már beszállás sem a hagyományos, megszokott módon történik a "szárnyas" ajtókon keresztül, ami pedig ezután következik, nos az maga a száguldás élménye. Néhány percre pilótává válni és az instruktor irányítása mellett kipróbálni ezt a csodajárgányt: utolérhetetlen élmény!
A vezetés során először megismerkedhetünk az autó tulajdonságaival, majd a felvezető szakasz végén, az instruktor segítsége mellett, elérjük azt a kétszer kétsávos utat, ahol már szabadon kipróbálhatjuk mindazt, amit egy Lamborghiniben imádunk: a gyorsulás élményét. Az élmény az M0-ás útra történő felhajtással és a kiindulási ponthoz történő visszatéréssel fejeződik be.

Néhány szóban az autóról:
Középmotoros, 6500 cm3 V12 , 640 LE-s motor hajtja, állandó összkerék meghajtású. 3,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre, és 340 km/h-s sebességre is képes. Magassága csak 130 cm.

Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Hol vehető igénybe?
Budapesten, a Ramada Resort Aquaworldnél (IV. Íves út 16.)
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_196