47,900 Ft
Ismerkedés a búvárkodás alapjaival

Múzeum a víz alatt? Nem, ez nem vicc, a dorogi tó mélyén tényleg található egy búvárkodással kapcsolatos múzeum, amit ugye csak a víz alá merülve lehet megtekinteni. Erről szól ez a Buzz in the Box élményajándék! Hivatásos búvár segítsége mellett, teljesen biztonságos körülmények között, merülhetünk le a múzeumhoz, még olyanok is, akik sosem próbálkoztak ezzel a nagyszerű sporttal.

Szolgáltatás időtartama
kb 1 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A szolgáltatás függ az időjárástól.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A búvártúra felszerelését az élmény-szolgáltató biztosítja
Hol vehető igénybe?
Esztergom, Dorogi tó
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_33