33,900 Ft
G Mercedes terepjáró túra

A Gödöllői dombság kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék tesztelni magukat és kipróbálni az off-road vezetést egy legendás terep-bajnok, talán a legjobb terepjáró autó, egy G Mercedes volánja mögött.
A megajándékozott még három szerencséssel is megoszthatja az élményt, a vezetés akár felváltva is megoldható. A terepjárók a speciális viszonyoknak megfelelően átalakított gépek, amennyiben az időjárás is megengedi, úgy akár "kabrió" módra is élvezhető az utazás.
A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.

Szolgáltatás időtartama
65 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
Kényelmes, réteges, nem túl kényes ruha, outdooor öltözet
Hol vehető igénybe?
Gödöllői dombság
Hány személyre szól
4 személy
buzzinthebox_product_30