42,900 Ft
G Mercedes kalandtúra

Outdoor terepjáró túra. Nos sokaknak automatikusan beugrik egy legendás autó a kaland kapcsán. Igen, a G Mercedes igazi kategória teremtő terepjárónak számít a rajongók körében. A Buzz in the box élményajándék segítségével most mindenki kipróbálhatja ezt a legendát, igazi terepviszonyok között.
Bár találn furcsán hangzik, de igaz: a normál, átlagos idpjárási viszonyok között nem lehet megfelelően kipróbálni ennek a terepjárónak az igazi tudását, hiszen ez az autó észrevétlnül megy át olyan terepakadályokon, ahol az utcai terepjárók nagyob része menthetetlenül elakadna. Ide igazi hó, sár, eső kell a javából, ekkor derül ki igazából, hogy mire képes a G Mercedes. Azaz, rossz időre fel!
A túra során egy tapasztalt túravezető társaságában fokozatosan nehezedő terepviszonyok között küzdünk le extrém meredek emelkedőket, lejtőket.
Néhány adat a túra során vezethető G mercedesről:
Állandó összkerékhajtás 50%-50% elosztásban, három darab 100%-os zárású differenciálzár.
(A G mercedes az egyetlen terepjáró, mely gyárilag három differenciálzárral van felszerelve)
Szabad hasmagassága: 40 cm
Gázlóképessége: 1 méter
Legnagyobb megengedett oldaldőlés 54%
Mászóképesség: 84% (megfelelő tapadás mellett)
Motor: 3000cm³ soros diesel, 6 henger, 150Le

Résztvevők száma: 1-6 fő ( a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)

Szolgáltatás időtartama
70 perces vezetési élmény, akár felváltva is vezethető az autó
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott szolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni, illetve a szükséges információkat a Buzz in the Box oldalon keresztül is megismerheti a kód megadásával. Az ajándék élményszolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
Kényelmes, réteges, nem túl kényes ruha, outdooor öltözet
Hol vehető igénybe?
Göd
Hány személyre szól
6 személy
buzzinthebox_product_173