39,600 Ft
Formula Renault vezetés 6 kör az EuroRingen

Indítás után felbőg a motor, a kocsi csak úgy vibrál a kitőrésre váró lóerők erejétől. Még egy utolsó pillantás a műszerekre, minden rendben, a pálya szabad, és a start semmihez sem hasonlítható pillanata! A sebesség ereje beleprésel az ülésbe, száguldás, akár egy formula 1-es pilóta! És mindez nem csak álom. A versenyautó vezetés kalandját átélheti egy Formula Renault versenyautó volánja mögött a Buzz in the Box élményajándék révén. A karbonszál erősítésű karosszéria alatt egy Renault K4M 700-as motor gondoskodik a száguldás élményéről, a versenyautó vezetés biztonságáról pedig többek között a 6 pontos biztonsági öv és a biztonsági gumi üzemanyagtank. Formula 1-es élmény? Nos, nem vagyunk messze...
A profi instruktorok a start elött elméleti és gyakorlati oktatást tartanak a szolgáltatásra jelentkezők számára a biztonságos és még élvezetesebb versenyautó vezetési élmény - elérése érdekében. Akár a formula 1-ben!

Szolgáltatás időtartama
6 kör vezetés az Euroringen
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg. A vezetés 190 centiméteres magasságig és 100 kilogram súlyig lehetséges.
Foglalási határidő
A kupon érvényessége 2016. október 30.
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Euro-ring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_163