38,900 Ft
Ford Mustang GT ROUSH vezetés 4 kör + ajándék

Ford Mustang! Egy legendás gépcsoda az USA-ból. Ha igazi versenyautó vezetési élményre vágyik, nos akkor a legjobb helyen jár. Ennek a 420 lóerős szörnyetegnek a volánja mögött mindenki megtapasztalhatja a valódi száguldás élményét.
Az élményszolgáltatás során a megajándékozott a KakucsRingen, egy épített versenyautó pályán, biztonságos körülmények között, próbálhatja ki az élményvezetést.
A kupon megvételével - az oklevélen kívül -külön meglepetésben is részesül a megajándékozott, a kupon felhasználója az alábbiak ajándékok közül választhat:
- sbr racing 15 perc szimulátorozás 5.000 Ft értékben 3D szimulátor
- Sun Wrist Wear egyedi készítésű,naturális unisex karkötők
- hsb.hu 5.000 ft értékű vásárlási kupon
- csapat divat póló
- Food Brothers 5.000 Ft értékű étkezési kupon a Király utcában.

Szolgáltatás időtartama
4 kör vezetés a Kakucs Ringen
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott szolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni, illetve a szükséges információkat a Buzz in the Box oldalon keresztül is megismerheti a kód megadásával. Az ajándék élményszolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg.
Foglalási határidő
A kupon érvényessége 2016. október 30.
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Kakucs Ring, Ináncs
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_144