29,000 Ft
Ferrari 360 Replika vezetés

A tűzpiros versenyautók kapcsán majd mindenkinek a Ferrari legendás márkája jut eszébe. A Buzz in the Box élményvezetések révén most Ön is kipróbálhatja ezt a tűzpiros Ferrari 360 Replikát. És, hogy mi garantálja az igazi száguldás élményét: a 3000 köbcentis motor 300 lóerős teljesítményre képes, mely a mindössze 980 kiló súlyú autót alig 4 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás sebességre. Igazi élményajándék, meglepetés, bárki számára, aki szereti a legendás versenyautók által nyújtott vezetési kalandot.

Szolgáltatás időtartama
3 kör vezetés a Kakucs Ring versenyautó pályáján
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg.
Foglalási határidő
A kupon érvényessége 2016. október 30.
Hol vehető igénybe?
KakucsRing
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_178