38,000 Ft
Chevrolet Camaro Transformers Edition 450 élményautózás 5 kör

A Sci-fi és a versenyautó vezetés, így együtt? Nos, igen bár különösen hangozhat, mégis igaz: ebben az élményajándék szolgáltatásban Ön most kipróbálhatja a száguldás élményét egy mozi-klasszikus autóban, egy igazi versenypilóta mellett ülve. Élvezze ki az autó valódi teljesítményét egy profi vezetésével! . A Transformers filmből megismert Chevrolet Camaro Transformers Edition 450 Replika egy igazi kuriózum. 450 lóerő, V8-as, 6,2 literes motor: kell ennél többet mondani? Ebben az igazi amerikai fenevadban megtapasztalhatja a versenyautó száguldás élményét, megfűszerezve egy kis mozi történeti különlegességgel. A popcornt Ön hozza!

Szolgáltatás időtartama
5 kör utasként száguldás a Kakucs Ringen
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg.
Foglalási határidő
A kupon érvényessége 2016. május 30.
Hol vehető igénybe?
KakucsRing
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_180