50,000 Ft
Buzz in the Box Ajándékutalvány 50 ezer forint értékben

Élményajándék a legjobb meglepetés! Sokan gondoljuk így, de néha nem tudjuk igazán kitalálni, mi is lenne az igazi kaland a megajándékozott számára. Kényeztető pihenés, versenyautó száguldás, vagy repülőgép vezetés? Nos, szerintünk az igazi meglepetés a választás szabadsága.
A Buzz in the Box ajándékutalványokkal a megajándékozott maga választhatja ki a számára leginkább megfelelő élményszolgáltatást a több tucat lehetőség közül. Az ajándékutalvány beváltása kapcsán ráfizetéssel akár a magasabb árú élményt is igénybe veheti a megajándékozott. A Buzz in the Box Élményutalványokkal garantált a siker!

Szolgáltatás időtartama
A kiválasztott szolgáltatás alapján
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott szolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szükséges információkat a Buzz in the Box oldalon keresztül is megismerni a kód megadásával. Az ajándék élményszolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A kiválasztott szolgáltatást e-mailen keresztül, vagy a 06 30 334 5700-ás ügyfélszolgálati telefonszámon keresztül is jelezheti számunkra a megajándékozott. A kiválasztott szolgáltatást időpontját közvetlenül tudja egyeztetni a szolgáltatóval, a számára leginkább megfelelőbb dátumra.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Hol vehető igénybe?
A kiválasztott szolgáltatás helyszínén
buzzinthebox_product_162