36,900 Ft
4 kör vezetés a BMW E46 M3-al + ajándék

Igazi adrenalin növelő száguldás: erre képes ez 360 lóerős M3-as BMW. Az épített versenypályán történő 8 körös vezetési élmény órási kalandnak számít, biztonságos körülmények között tudja vezetni a bukócsővel ellátott, a szó igazi értelmében vett versenyautót. Meglepetés élményszolgáltatást szeretne a megajándékozottnak? Hát ennél jobbat nem tudunk elképzelni.
A kupon megvételével - az oklevélen kívül -külön meglepetésben is részesül a megajándékozott, a kupon felhasználója az alábbiak ajándékok közül választhat:
- sbr racing 15 perc szimulátorozás 5.000 Ft értékben 3D szimulátor
- Sun Wrist Wear egyedi készítésű,naturális unisex karkötők
- hsb.hu 5.000 ft értékű vásárlási kupon
- csapat divat póló
- Food Brothers 5.000 Ft értékű étkezési kupon a Király utcában.

Szolgáltatás időtartama
4 kör vezetés a Kakucs Ringen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg.
Foglalási határidő
A kupon 2017. május 30-ig érvényes.
Hol vehető igénybe?
Kakucs Ring, Inárcs
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_203