47,000 Ft
32,900 Ft
10 körös Lotus Formula autó vezetés

A Formula vezetés sok autóversenyzésért rajongó ember számára a csúcsot jelenti. Nos, lehet benne valami, hiszen ezek a speciális, épített versenyautók semmihez sem hasonlítható élményt jelentenek azok számára, akik már kipróbálták ezt a speciális vezetési élményt. A kocsik áramvonalas kiépítése, a nyitott fülke, illetve a föld feletti vezetés élménye (szinte csúszunk a betonon), ezek adják ennek a speciális élményajándéknak a lényegét.
A Forma 1-ért rajongók számára a Buzz in the Box élményajándék elérhető áron kínálja a formula vezetés meglepetését a szerencsés megajándékozott számára.
Az élmény során egy valódi LOTUS versenyautót próbálhatunk ki. 2000 köbcenti, 160 lóerő: ez a kocsi egykor a formula 3 kategóriában indult, minden elemében egy valódi versenygépről beszélhetünk. Az élményajándék szolgáltatója maga is versenyzik, így a lehető leghitelesebb forrásból kaphatjuk az instrukciókat a vezetési élmény során. A meglepetés kaland egy elméleti képzéssel indul, mely során megismerhetjük a versenyautó minden lényeges tulajdonságát, a formula vezetési ajándék kapcsán fontos tudnivalókat. A felvezető körök után a pilóták már a maguk ütemében száguldhatnak a pályán, a vezetés biztonságos körülmények között történik, hogy a formula vezetési élmény ajándék minél felejthetetlenebb meglepetést jelentsen.
A vezetésre a család és a barátok is elkísérhetik a megajándékozottat: együtt izgulhatnak, hogy minél sikeresebb legyen a formula vezetési élményajándék, illetve, hogy akár egy új Hamilton születésének is tanúi lehessenek az meglepetés ajándék kapcsán.

Szolgáltatás időtartama
kb 1,5 óra
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg. A vezetés 190 centiméteres magasságig és 100 kilogram súlyig lehetséges.
Foglalási határidő
A kupon 2017. október 1-ig használható fel
Javasolt öltözet
Kényelmes, réteges, outdooor öltözet. Sisakot, maszkot szolgáltatónk biztosít
Videó bemutató
Hol vehető igénybe?
Tököli reptér
Hány személyre szól
1 személy
buzzinthebox_product_27