44,900 Ft
Éjszakai Terepjáró Vezetés

Éjszakai terepjáró túra egy G Mercedes volánja mögött! Talán nem is kell többet mondani, az élményt el lehet képzelni. A meglepetés ajándékszolgáltatás igénybe vevői - mivel többen is jöhetnek a túrára - egy felejthetetlen kalandban vesznek részt a Gödöllői-dombság lankái és emelkedői között. Senki sem fog eltévedni, erről a profi instruktorok gondoskodnak! Élje át a kalandok kalandját a világ talán legjobb terepjárójának a volánja mögött ülve!

Szolgáltatás időtartama
55 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése
Hol vehető igénybe?
Gödöllői dombság
Hány személyre szól
4 személy
buzzinthebox_product_31