Valami különleges
 • Terepjáró kalandtúra wellness pihenéssel - 4 fő részére

  Kipróbálni az off-road vezetést és az aktív kikapcsolódás után felfrissülni egy wellness hotelben!

  Göd
  52,500 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Versenyautó vezetés gyerekeknek!

  Minden gyerek álma egyszer beleülni egy igazi versenyautóba és száguldani a nagyokhoz hasonlóan. Nos, a Buzz in the Box Élményajándék keretében mindez valóra válhat!

  Kakucs Ring, 40 km Budapesttől
  48,900 Ft
  41,565 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Ejtőernyős tandenmugrás

  Most kipróbálhatjuk az egyik legösszetettebb és talán legnagyobb élménykalandot, amit csak el tudunk képzelni. Kiugrani 4000 méterről egy száguldó repülőből, ezután egyperces szabadesés után ernyőt nyitni és leereszkedni, illetve földet érni. Erről szól a kaland.

  Székesfehérvár, Fertőszentmiklós, Debrecen, Kaposvár
  59,900 Ft
  50,915 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Sétarepülés hőlégballonnal

  Vissza a repülés hőskorába, egészen 1789. június 5-ig. Ekkor repültek először ugyanis a hőlégballon kezdeti verziójával. Persze azóta sok minden változott, de a mostani, modern ballonokkal történő repülés is visszaidézi a hőskort.

  Vác, Dunakeszi, Gödöllő
  110,000 Ft
  93,500 Ft
  Ár 2 személyre
  Bővebben
 • T-59 vezetés

  Igazi hidegháborús monstrum, a T-59-es a maga korának egyik, ha nem a legkiválóbb tankja volt. Vezetni egy igazi szovjet legendát? Igen, erre most lehetősége nyílik a Buzz in the Box Élményajándék tulajdonosának.

  Tapolca
  72,000 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Utasszállító vezetés - szimulátor élmény

  Egyórás kaland az utasszállító gépek világában. Ennek az élményajándéknak a tulajdonosa 1 órát repülhet a legendás Boeing 737-800-on, vagy kipróbálhatja a joystickkal irányítható Airbus A 320-ast.

  Budapest
  20,990 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Tigris Replika Tankvezetés

  A Tigris tank a maga nemében egyedülálló páncélosnak számított a II. világháborúban. Tüzerejének egyetlen ellenséges tank sem tudott ellenállni, míg szemből jövő támadás esetén nem tudták a szövetséges páncélosok megsemmisíteni. Sokak szerint a legjobb világháborús tanknak számított.

  Tapolca
  72,000 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Tigris Replika kaland

  Akik kicsit is érdeklődnek a katonai élmények, kalandok iránt, nos azok számára a Tigris replika meglepetés mindennél többet jelent: profi tankvezető mellett kipróbálni a száguldást egy igazi II. világháborús legendás páncélosban.

  Tapolca
  37,000 Ft
  Ár 5 személyre
  Bővebben
 • Budapesti sétarepülés és repülőgép vezetés

  Megcsodálni a főváros szépségét egy kisgépben ülve, majd átvenni az irányítást a repülőgép felett. Ezt kínálja Önnek ez az egyedülálló meglepetés élményszolgáltatás.

  Budapest
  45,900 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Sétarepülés Budapesten

  Budapest sokak szerint a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb városa. Ismeri már a nevezetességeket? Nos, akkor itt a remek alkalom, hogy a levegőből is megcsodálhassa ezt a különleges világvárost.

  Budapest
  36,900 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Sétarepülés Szeged felett

  Sétarepülésünk során egy másik oldaláról is megcsodálhatja Szeged szépségeit: fentről tekintve higgye el, minden másként néz ki. Kiváló meglepetés élményajándék leánykérésre, vagy egyéb neves alkalom megünneplésére.

  Szeged
  26,900 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Éjszakai repülési élmény Szeged felett

  Éjszaka minden más. Fentről nézve a város fényei olyan meglepő és még sosem látott élményt nyújtanak, mely igazán egyedülállóvá teszik ezt az élményajándék szolgáltatást, az éjszakai sétarepülést Szeged felett.

  Szeged
  45,900 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Land Rover kaland

  A Land Rover off-road vezetések legendásak, nem nagyon kell hírverés a számukra. Ebben a meglepetés élményajándék szolgáltatásban a megajándékozott Land Rover Defenderekkel vághat neki a 100 kilométeres túrának Bács Kiskun megyében.

  Kecel
  71,000 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Quad vezetés élményajándék

  Ha tényleg szeretné kipróbálni, nos, itt a kiváló alkalom. Megleptés élményajándékunk során a megajándékozott egy nagyméretű, 300 cm³ -es, autómata vátóval ellátott kétszemélyes quaddal élheti át a száguldás élményét a Gödőllői Dombság festői szépsége mellett.

  Gödöllői dombság
  32,900 Ft
  Ár 2 személyre
  Bővebben
 • Quad vezetési élmények

  Aki már kipróbálta, nos azok számára nem kell magyarázni a quadozás élményét. Biztonságos körülmények között, gyönyörű tájakon barangolva tudjuk kihasználni ezt a tökéletes meglepetés élményajándékot.

  Gödöllői dombság
  41,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben

Oldalak

buzzinthebox_category_23