Egyedi
 • 10 körös Lotus Formula autó vezetés

  A Formula vezetés sok autóversenyzésért rajongó ember számára a csúcsot jelenti. Nos, lehet benne valami, hiszen ezek a speciális, épített versenyautók semmihez sem hasonlítható élményt jelentenek azok számára, akik már kipróbálták ezt a speciális vezetési élményt.

  Tököli reptér
  47,000 Ft
  32,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Terepjáró kalandtúra wellness pihenéssel - 4 fő részére

  Kipróbálni az off-road vezetést és az aktív kikapcsolódás után felfrissülni egy wellness hotelben!

  Göd
  52,500 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • G Mercedes terepjáró túra

  A Gödöllői dombság kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék tesztelni magukat és kipróbálni az off-road vezetést egy legendás terep-bajnok, talán a legjobb terepjáró autó, egy G Mercedes volánja mögött.

  Gödöllői dombság
  33,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Éjszakai Terepjáró Vezetés

  Éjszakai terepjáró túra egy G Mercedes volánja mögött! Talán nem is kell többet mondani, az élményt el lehet képzelni. A meglepetés ajándékszolgáltatás igénybe vevői - mivel többen is jöhetnek a túrára - egy felejthetetlen kalandban vesznek részt a Gödöllői-dombság lankái és emelkedői között.

  Gödöllői dombság
  44,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Ismerkedés a búvárkodás alapjaival

  Múzeum a víz alatt? Nem, ez nem vicc, a dorogi tó mélyén tényleg található egy búvárkodással kapcsolatos múzeum, amit ugye csak a víz alá merülve lehet megtekinteni. Erről szól ez a Buzz in the Box élményajándék!

  Esztergom, Dorogi tó
  47,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Sziklamászás

  Próbálja ki a sziklamászás élményét, az instruktor segítsége mellett azok is átélhetik az élményt, akik eddig még nem próbálkoztak ezzel a sporttal.

  Esztergom
  47,900 Ft
  Ár 3 személyre
  Bővebben
 • Terepjáró vezetés és kötélpálya: családi élmények

  Gondolunk a család összes tagjára, míg apa kipróbálja a terepjáró off-road vezetés kalandos élményét, úgy az egész család közösen versenyezhet a 12 különböző elemből álló akadálypályán Összehozza a családot, igazi aktív pihenést jelent egy nehéz hét fáradalmai után.

  Göd
  49,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • 8 kör vezetés a BMW E46 M3-al + ajándék

  Igazi adrenalin növelő száguldás: erre képes ez 360 lóerős M3-as BMW. Az épített versenypályán történő 8 körös vezetési élmény órási kalandnak számít, biztonságos körülmények között tudja vezetni a bukócsővel ellátott, a szó igazi értelmében vett versenyautót.

  Kakucs Ring, Inárcs
  44,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Forma 1 Hi Tech csomag

  Élje át a legendák kalandját, vezesse Heinz-Harald Frentzen, Alesi vagy Trulli egykori versenyautóját! A Forma 1-ből kiszállt egykori versenyistálló jelenleg pilóták képzésével foglalkozik dél-franciaországi központjában.

  Franciaország
  830,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Versenyautó vezetés gyerekeknek!

  Minden gyerek álma egyszer beleülni egy igazi versenyautóba és száguldani a nagyokhoz hasonlóan. Nos, a Buzz in the Box Élményajándék keretében mindez valóra válhat!

  Kakucs Ring, 40 km Budapesttől
  48,900 Ft
  41,565 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Kötélpálya Élmény az egész családnak

  Az egész család utánozhatatlan élménye: teszteld magad a 12 akadálypályán, legyél Te a leggyorsabb és legügyesebb! A családi kirándulás után egész más lesz a véleményed az aktív pihenésről!
  Az élmény 2 felnőtt és 2 gyermek részére szól.

  Göd
  13,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Rally élmények

  Honda Civic rally autó vezetés a Kakucs Ringen

  Kakucs Ring, Inárcs
  57,400 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rajthoz állni egy autóversenyen

  Rajthoz állni egy profi versenyautóval és elindulni egy versenyen? Azt hiszem az autók szerelmesei számára ez mindennél izgalmasabb kalandot, élményajándékot jelent. A 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautó volánja mögött profi pilóta irányítása mellett tudjuk kipróbálni tudásunkat.

  Kiskunlacháza
  137,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Közlekedési tábla - extra kiadás

  Egyedi közlekedési tábla: Ön dönti el, mi szerepeljen rajta! Kedves, vicces meglepetés a megajándékozottnak.

  18,990 Ft
  Bővebben
 • Karikatúra a megajándékozottról, a görbe tükör

  A görbe tükör: egyedi meglepetés az ünnepeltnek. Küldje el a megajándékozott fotóját, mi pedig elkészítjük kedvesen mulatságos karikatúráját. A siker garantált!

  17,990 Ft
  Bővebben

Oldalak

buzzinthebox_category_13