Autós
 • 10 körös Lotus Formula autó vezetés

  A Formula vezetés sok autóversenyzésért rajongó ember számára a csúcsot jelenti. Nos, lehet benne valami, hiszen ezek a speciális, épített versenyautók semmihez sem hasonlítható élményt jelentenek azok számára, akik már kipróbálták ezt a speciális vezetési élményt.

  Tököli reptér
  47,000 Ft
  32,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Terepjáró kalandtúra wellness pihenéssel - 4 fő részére

  Kipróbálni az off-road vezetést és az aktív kikapcsolódás után felfrissülni egy wellness hotelben!

  Göd
  52,500 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • G Mercedes terepjáró túra

  A Gödöllői dombság kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék tesztelni magukat és kipróbálni az off-road vezetést egy legendás terep-bajnok, talán a legjobb terepjáró autó, egy G Mercedes volánja mögött.

  Gödöllői dombság
  33,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Éjszakai Terepjáró Vezetés

  Éjszakai terepjáró túra egy G Mercedes volánja mögött! Talán nem is kell többet mondani, az élményt el lehet képzelni. A meglepetés ajándékszolgáltatás igénybe vevői - mivel többen is jöhetnek a túrára - egy felejthetetlen kalandban vesznek részt a Gödöllői-dombság lankái és emelkedői között.

  Gödöllői dombság
  44,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Terepjáró vezetés és kötélpálya: családi élmények

  Gondolunk a család összes tagjára, míg apa kipróbálja a terepjáró off-road vezetés kalandos élményét, úgy az egész család közösen versenyezhet a 12 különböző elemből álló akadálypályán Összehozza a családot, igazi aktív pihenést jelent egy nehéz hét fáradalmai után.

  Göd
  49,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • 8 kör vezetés a BMW E46 M3-al + ajándék

  Igazi adrenalin növelő száguldás: erre képes ez 360 lóerős M3-as BMW. Az épített versenypályán történő 8 körös vezetési élmény órási kalandnak számít, biztonságos körülmények között tudja vezetni a bukócsővel ellátott, a szó igazi értelmében vett versenyautót.

  Kakucs Ring, Inárcs
  44,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Forma 1 Hi Tech csomag

  Élje át a legendák kalandját, vezesse Heinz-Harald Frentzen, Alesi vagy Trulli egykori versenyautóját! A Forma 1-ből kiszállt egykori versenyistálló jelenleg pilóták képzésével foglalkozik dél-franciaországi központjában.

  Franciaország
  830,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Forma 1 Grand Prix csomag

  Forma 1 élmény egy igazi, egykori Formula 1-es istálló keretében szervezett élménynapon! A vezetési élmény felsőfoka, mely során akár egy komoly Forma 1 karrier is elindulhat.

  Franciaország
  599,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Versenyautó vezetés gyerekeknek!

  Minden gyerek álma egyszer beleülni egy igazi versenyautóba és száguldani a nagyokhoz hasonlóan. Nos, a Buzz in the Box Élményajándék keretében mindez valóra válhat!

  Kakucs Ring, 40 km Budapesttől
  48,900 Ft
  41,565 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rally élmények

  Honda Civic rally autó vezetés a Kakucs Ringen

  Kakucs Ring, Inárcs
  57,400 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rally kóstoló

  Honda Civic rally autó vezetési élmény.

  Kakucs Ring, Inárcs
  57,400 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rajthoz állni egy autóversenyen

  Rajthoz állni egy profi versenyautóval és elindulni egy versenyen? Azt hiszem az autók szerelmesei számára ez mindennél izgalmasabb kalandot, élményajándékot jelent. A 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautó volánja mögött profi pilóta irányítása mellett tudjuk kipróbálni tudásunkat.

  Kiskunlacháza
  137,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Land Rover kaland

  A Land Rover off-road vezetések legendásak, nem nagyon kell hírverés a számukra. Ebben a meglepetés élményajándék szolgáltatásban a megajándékozott Land Rover Defenderekkel vághat neki a 100 kilométeres túrának Bács Kiskun megyében.

  Kecel
  71,000 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Quad vezetés élményajándék

  Ha tényleg szeretné kipróbálni, nos, itt a kiváló alkalom. Megleptés élményajándékunk során a megajándékozott egy nagyméretű, 300 cm³ -es, autómata vátóval ellátott kétszemélyes quaddal élheti át a száguldás élményét a Gödőllői Dombság festői szépsége mellett.

  Gödöllői dombság
  32,900 Ft
  Ár 2 személyre
  Bővebben
 • Quad vezetési élmények

  Aki már kipróbálta, nos azok számára nem kell magyarázni a quadozás élményét. Biztonságos körülmények között, gyönyörű tájakon barangolva tudjuk kihasználni ezt a tökéletes meglepetés élményajándékot.

  Gödöllői dombság
  41,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben

Oldalak

buzzinthebox_category_7